Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia

Vragen over late stembiljetten

Heeft u zich geregistreerd om vanuit Macedonië te stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart, maar heeft u uw stem nog niet uitgebracht, dan is het nog niet te laat om uw stem uit te brengen! Uw stempapieren moeten uiterlijk 15 maart om 15.00 uur lokale tijd door het briefstembureau in Den Haag zijn ontvangen. U kunt uw stem na ontvangst van uw stempapieren direct opsturen naar het briefstembureau van de gemeente Den Haag (adres staat op de oranje envelop). Daarnaast is het mogelijk om uw stembescheiden naar de ambassade te sturen of even langs te brengen (tijdens kantooruren).

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet momenteel zoals gepland koeriersbedrijven in om uw stembescheiden van de ambassade door te sturen naar Den Haag. Wij moeten uw stem dat uiterlijk 13 maart hebben ontvangen.
Heeft u uw stempapieren nog niet ontvangen? Voor informatie over de verzenddata van stembiljetten en –bescheiden verwijzen wij u naar https://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Feiten-en-cijfers-kiezers-buiten-Nederland.htm of naar de unit Verkiezingen via kbn.verkiezingen@denhaag.nl of +31 (0)70 – 353 44 00.